Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
VINIFICARE: Strugurii au fost culesi tarziu, pe data de 17 Septembrie 2016, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. Fermentatia malolactica a avut loc in baricuri noi de stejar romanesc din Octombrie 2016 pana in Martie 2017 si a fost urmata de maturare timp de 6 luni.NOTE DE DEGUSTARE: Culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violet. In gust se remarca fructele rosii si negre de padure, vanilia si ciocolata neagra. Taninurile puternice, bine integrate.TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18ºC Eticheta reprezinta pictura artistei Angela Szabo Denumire de Origine: Banu Maracine DOC-CT; Maturare: 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc.
Nici o postare găsită