BIO Seitan - o sursă vegetală de proteine, cu un conținut scăzut de grăsimi și o aromă exotică excelentă, ușor picantă
BIO Seitan este o alternativă vegetală la carne, cunoscut pentru buna digestibilitate. Se obține prin spălarea făinii de grâu în mod repetat, pentru a elimina amidonul. Masa rămasă este apoi aromată și procesată pentru a forma seitanul rezultat. În acest caz, produsul final este aromat cu frunze de dafin, ghimbir și sos tamari, datorită cărora are un gust ușor picant și exotic.
Seitan conține 74 kcal și 13,1 g de proteine la 100 g de porție, datorită cărora este o sursă bogată de proteine care ajută la creșterea și menținerea masei musculare și a sănătății oaselor. Acest lucru îl face deosebit de popular printre sportivi, pasionații de un stil de viață sănătos și cei dintre noi care încercăm să slăbim, menținând în același timp cât mai multă masă musculară posibilă. Acest obiectiv este favorizat și de conținutul scăzut de zahăr și grăsimi. Dacă apreciați produsele cu un profil simplu de ingrediente, veți fi bucuroși să aflați că seitan nu conține absolut niciun compus adăugat și are o calitate BIO.
Datorită utilității sale ca înlocuitor vegetal pentru carne, seitanul este foarte versatil în bucătărie. Poate fi băgat la cuptor, făcut la grătar, prăjit în ulei sau la foc iute și servit cu aproape orice garnitură. Un bucătar priceput poate folosi seitanul pentru a îmbogăți un preparat vegetal sau pentru a-l transforma în hamburgeri sau sosuri delicioase, toate bogate în proteine. Și nu aveți niciun motiv să vă fie frică să încercați abordări mai exotice. Înlocuiți carnea în rețetele asiatice sau mexicane sau adăugați cubulețe prăjite într-o varietate de salate. Singura voastră limită este propria imaginație.
Mai mult, seitan nu este destinat exclusiv vegetarianilor și veganilor. Gustul său delicios îl face o alegere populară printre gurmanzii care nu evită în niciun caz produsele de origine animală. Alternativele vegetale pot fi văzute pur și simplu ca o modalitate de a adăuga puțină culoare dietei obișnuite.
Seitan & beneficiile sale
- o alternativă vegetală la carne
- gust exotic ușor picant
- ușor digestibil
- conținut ridicat de proteine
- sărac în grăsimi și zahăr
- calitate BIO
- contribuie la creșterea și menținerea masei musculare
- ideal pentru prepararea mâncărurilor din carne și a sosurilor
- completează legumele și alte feluri de mâncare
Ingrediente
Apă, BIO gluten de grâu, BIO făină de grâu, BIO tamari (BIO soia, apă, sare, Aspergillus oryzae), BIO kombu (alge marine), BIO ghimbir, BIO frunze de dafin.
Utilizare recomandată
Înlocuitor vegetal pentru carne. Gata pentru consum direct sau prin prelucrare ulterioară.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 310 kJ / 74 kcal |
Grăsimi | 0,4 g |
din care saturate | 0,01 g |
Carbohidrați | 5,2 g |
din care zaharuri | 0,04 g |
Proteine | 13,1 g |
Sare | 1,1 g |
Atenție
A se păstra într-un loc uscat, ferit de razele solare, la temperatura camerei.
Data de expirare: Vezdeți ambalajul.
Informații despre alergeni: marcate în lista de ingrediente cu litere aldine.