BIO Semințe de mac albastru - semințe de mac de o calitate BIO fără compromisuri, excelente pentru coacere sau pregătirea diverselor rețete
BIO Semințele de mac albastru cu siguranță nu se vor pierde în bucătărie. Sunt populare datorită proprietăților lor nutritive, deoarece sunt o sursă valoroasă de grăsimi sănătoase, proteine și fibre. De exemplu, veganii folosesc în general mac pentru conținutul său de calciu. Cu toate acestea, în mod tradițional sunt folosite la copt, unde sunt presărate peste alimente, dar și direct în aluat. Sunt excelente pentru prăjituri, brioșe sau biscuiți. Le puteți folosi pentru a presăra pâinea de casă, chiflele sau alte produse de patiserie.
Pot fi folosite chiar și pentru a face lapte sau o cremă tartinabilă gustoasă în combinație cu legume fierte, tofu, leguminoase sau ciuperci. BIO Semințele de mac albastru pot fi înmuiate sau prăjite pentru a obține o aromă mai intensă. Vă vor îmbogăți perfect rețetele și le vor duce la un nou nivel.
BIO Semințele de mac albastru & beneficiile sale
- semințe de mac de calitate BIO
- o sursă valoroasă de grăsimi sănătoase, proteine și fibre
- folosite la copt
- excelente pentru prăjituri, brioșe, biscuiți, pâine de casă sau chifle
- pot fi folosite pentru decor, presărându-le, sau direct în aluat
- le puteți folosi și pentru a face lapte sau creme tartinabile gustoase
- pot fi înmuiate sau prăjite
- vă vor îmbogăți rețetele de casă
Ingrediente
BIO Semințe de mac albastru.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 2 167 kJ / 518 kcal |
Grăsimi | 42 g |
din care grăsimi saturate | 4.9 g |
Carbohidrați | 4.2 g |
din care zaharuri | 2.3 g |
Proteine | 20 g |
Fibre | 20 g |
Sare | 0.05 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi de până la 20 °C și umiditate relativă de până la 70 %.
Poate conține urme de gluten, arahide, soia, nuci si susan.