Migdale - nuci delicioase cu o consistență mai moale ce cuceresc prin gustul lor ușor dulce
Migdalele se numără printre cele mai delicioase nuci care îi vor mulțumi pe toți pasonații de gustări sănătoase, fiind și o sursă excelentă de proteine și grăsimi sănătoase. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru a vă îmbogăți cu ușurință alimentația cu acizi grași nesaturați, care sunt benefici pentru menținerea nivelului optim de colesterol din sânge. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să înlocuiți grăsimile saturate din alimentația voastră cu acești acizi grași nesaturați. Migdalele se laudă cu cea mai înaltă calitate, dar și cu gustul lor ușor dulce și consistența mai moale. Acest lucru îi va mulțumi cu siguranță pe toți cei cărora le este dificil să consume nuci obișnuite. Migdalele provin din migdal (Prunus dulcis) care este cultivat în regiunile calde.
În plus, nu conțin sare și nici aditivi suplimentari. În acest fel, le puteți savura în orice moment al zilei chiar din ambalaj sau ca ingredient în diverse rețete și deserturi. De asemenea, vă puteți bucura de gustul lor uimitor și în granola, iaurt sau atunci când sunt amestecate cu fructe uscate sau muesli, ceea ce poate crea un terci nutritiv pentru micul dejun. Nu ezitați să le dați și prin răzătoare, deoarece acest lucru le va transforma într-o pudră fină potrivită, care poate fi folosită pentru a orna o varietate de prăjituri, budinci, deserturi sau alte delicii. În plus, le puteți și prăji, fiind potrivite chiar și în rețetele sărate. Gustul lor delicios se potrivește bine, spre exemplu, cu carnea fragedă de pui sau de curcan. În plus, dacă preferați migdalele decojite, le puteți lăsa la macerat peste noapte, ceea ce va ușura procesul de curățare. Nu în ultimul rând, persoanele vegane și nu numai pot pregăti lapte delicios pe bază de plante. Indiferent cum alegeți să le savurați, cu siguranță migdalele noastre își vor găsi utilitatea în bucătăria voastră.
Migdalele și beneficiile lor
- nuci delicioase care vor fi pe placul oricărui pasionat de gustări sănătoase
- au un gust plăcut, ușor dulce
- se numără printre sursele de grăsimi și proteine sănătoase
- au o consistență moale, fără să devină crocante
- susțin menținerea nivelului optim de colesterol din sânge
- nu conțin sare sau alți aditivi
- le puteți savura în orice moment al zilei
- se potrivesc perfect într-o varietate de rețete și deserturi
- au gust uimitor în terci la micul dejun, granola, iaurt sau când sunt amestecate cu fructe uscate
- pot fi folosite pentru a decora prăjituri sau budinci
- pot fi prăjite
- sunt potrivite pentru prepararea rețetelor sărate
- ies în evidență în combinația cu carnea de curcan sau de pui
- le puteți lăsa la macerat peste noapte, făcându-le mai ușor de curățat
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 2424 kJ / 579 kcal |
Grăsimi | 50 g |
din care acizi grași saturați | 3.8 g |
Carbohidrați | 22 g |
din care zaharuri | 4 g |
Proteine | 21 g |
Sare | 0.00 g |
Atenție
A se păstra la loc uscat, la temperaturi de maxim 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.
Informații despre alergeni: Conține nuci. Pot conține urme de gluten, arahide, soia sau susan.