Nuci - fructe crocante, nedecojite care pot fi adăugate într-o varietate de deserturi și preparate sărate
Nucile au un gust natural datorită faptului că sunt nedecojite și se mândresc cu o gamă largă de utilizări în bucătărie. De asemenea, sunt neprăjite, ceea ce înseamnă că rețin cantitatea maximă de substanțe benefice. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru a vă îmbogăți în mod eficient dieta cu grăsimi sănătoase sub formă de acizi grași nesaturați. Aceștia din urmă sunt benefici pentru menținerea nivelului optim de colesterol din sânge în cazul în care alegeți să înlocuiți grăsimile saturate cu aceștia. Prin urmare, pot avea efecte benefice asupra sănătății inimii. Acest produs are, de asemenea, un profil de ingrediente pur natural, ceea ce îl face potrivit nu numai pentru vegani, ci și pentru toate persoanele. Desigur, este de la sine înțeles că nucile nu conțin sare, ulei sau alți aditivi.
Nucile sunt, de asemenea, foarte populare datorită gustului lor distinct de nuci, dulce-amărui. Le puteți savura direct din ambalaj ca o gustare rapidă și sănătoasă sau le puteți adăuga în iaurt, terci, muesli sau granola de casă. Mai mult, dacă vă decideți să le prăjiți într-o tigaie sau la cuptor, capătă un gust și mai pronunțat. Acestea pot fi, de asemenea, un adaos excelent în salatele voastre sau le puteți folosi ca garnitură pentru deserturile voastre. Totuși, le puteți măcina și adăuga în aluatul pentru produsele de patiserie, prăjituri, fursecuri de casă sau bunătăți de Crăciun.
Nucile se mândresc cu o mulțime de proprietăți valoroase care au un efect benefic asupra sănătății generale, precum și cu o gamă largă de utilizări în bucătărie. Prin urmare, acestea se vor încadra cu ușurință în dieta fiecărui fan al unui stil de viață sănătos. În plus, sunt potrivite și pentru diete cu conținut scăzut de carbohidrați sau alte diete cu conținut scăzut de carbohidrați și pot face parte din dieta de slăbire echilibrată atunci când doriți să slăbiți.
Nucile și beneficiile acestora
- nuci neprăjite și nedecojite
- au un gust natural
- conțin grăsimi sănătoase
- nu conțin sare, ulei sau alți aditivi
- foarte sățioase și o alegere excelentă pentru a vă reface energia și nutrienții valoroși
- sprijină menținerea nivelului sănătos de colesterol din sânge
- se mândresc cu o gamă largă de utilizări
- ideale ca o gustare sănătoasă
- potrivite ca adaos în terci, iaurt sau musli
- odată măcinate, sunt un adaos grozav în aluat, atât pentru produsele de patiserie sărate, cât și pentru cele dulci
- potrivite pentru vegani
Ingrediente
Nuci.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 2738 kJ / 654 kcal |
Grăsimi | 65.2 g |
- acizi grași saturați | 6.1 g |
Glucide | 13.7 g |
- zaharuri | 2.6 g |
Proteine | 15.2 g |
Sare | 0.00 g |
Atenție
A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui, la temperatura camerei.
Informații despre alergeni: Conține nuci. Poate conține urme de gluten, arahide, soia și susan.