Albușuri lichide de ouă - o sursă completă de proteine într-o formă practică, fără conservanți și OMG
Albușurile lichide de ouă sunt un mod ideal prin care puteți consuma aportul necesar de proteine. Sunt pasteurizate și le puteți consuma și crude, de exemplu, ca ingredient în băuturile proteice sau le puteți folosi pentru gătirea și coacerea preparatelor sănătoase. Sunt practice - pur și simplu deschideți sticla și turnați cât aveți nevoie și nu mai trebuie să separați albușurile de gălbenușuri. În plus, au un termen de valabilitate mai mare decât ouăle obișnuite și vor rezista până la 6 luni. Nu conțin conservanți și nici OMG. 100 g de produs, conțin până la 10,2 g de proteine, care mențin sănătatea oaselor și au un efect benefic asupra creșterii masei musculare. Consumați proteine în cea mai naturală formă cu ajutorul conținutului de albușuri de ouă 100%, provenite din ouă free range.
Albușurile lichide de ouă și beneficiile acestora
- sunt 100% albușuri de ouă într-o formă practică
- sunt o sursă completă de proteine
- sunt pasteurizate
- 100 g conțin 10,2 g proteine
- nu conțin conservanți și OMG
- au un termen de valabilitate de 6 luni
Compoziție
100% albușuri de ouă.
Instrucțiuni de utilizare
Agitați înainte de utilizare. Albușurile pot fi consumat crude sau preparate termic. Potrivite pentru prepararea felurilor de mâncare cu ouă sau pentru prepararea shake-urilor și smoothie-urilor.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 209 kJ / 50 kcal |
Grăsimi | 0,5 g |
din care acizi grași saturați | < 0,5 g |
Carbohidrați | 1,1 g |
din care zaharuri | 1,1 g |
Proteine | 10,2 g |
Sare | 0,4 g |
Atenție
Conține ouă. Depozitați într-un loc uscat și răcors. Păstrați la temperatura camerei (între 0 și 25°C), cu condiția să nu fie deschis pachetul. Termenul de valabilitate este indicat pe ambalaj. Odată deschis, păstrați la frigider (între 0 și 4°C) și folosiți în maximum 48 de ore. Asigurați-vă că este bine închis capacul înainte de depozitare pentru a asigura prospețimea.