BIO Inulina din agave pulbere are o proporție mare de fibre și va îndulci perfect deserturile
BIO Inulina din agave pulbere este un îndulcitor natural delicios, fără gust artificial, care ar putea fi neplăcut pentru unii oameni. Inulina este o polizaharidă care se găsește în mod natural, pe lângă agave, și în cicoare sau topinambur. Excelează prin conținutul său ridicat de fibre sănătoase, care va fi apreciat de persoanele care au grijă de aportul său suficient. Spre deosebire cu zahăr, inulina are o dulceață de aproximativ 10%, dar și o valoare calorică semnificativ mai mică. Inulina din agave este de calitate BIO și este un ingredient excelent, de exemplu, pentru prepararea deserturilor sănătoase sau pentru îndulcirea smoothie-urilor care vor fi, de asemenea, îmbogățite cu fibrele deja menționate. Veganii o pot adăuga în mâncare, de asemenea.
BIO Inulina din agave pulbere & beneficiile sale
- un îndulcitor de origine naturală
- de calitate BIO
- are un conținut ridicat de fibre
- acționează ca un prebiotic
- mai puțin dulce decât zahărul
- are o cantitate semnificativ mai mică de calorii comparativ cu zahărul
- poate fi folosită pentru îndulcirea smoothie-urilor sau deserturilor
- potrivită și pentru vegani
Ingrediente
BIO inulină din agave sub formă de pulbere
Mod de administrare
Se iau 5-10 g de pulbere pe zi. Se amestecă cu apă sau se adaugă la smoothie sau terci.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g | 10 g |
---|---|---|
Valoare energetică | 830 kJ/ 200 kcal | 83 kJ/ 20kcal |
Grăsimi | 0 g | 0 g |
din care saturate | 0 g | 0 g |
Carbohidrați | 7 g | 0,7 g |
din care zaharuri | 7 g | 0,7 g |
Fibre | 88 g | 8,8 g |
Proteine | 0 g | 0 g |
Sare | 0,00 g | 0,00 g |
Atenție
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. A se feri de lumina directă a soarelui.
A se consuma, de preferință, înainte de: vezi pe ambalaj.
Avertisment alergen: Produsul poate conține urme de nuci.