BIO Lucuma pulbere - o alternativă sănătoasă la zahăr pentru îndulcirea alimentelor și a băuturilor
BIO Lucuma pulbere este o alternativă mai sănătoasă la zahăr, care este utilizată pentru a îndulci băuturile, mâncărurile, deserturile și produsele de patiserie. Pulberea este obținută din fructul plantei Pouteria lucuma, care provine din America de Sud. Comparativ cu zahărul obișnuit, poate fi apreciată pentru conținutul bogat de fibre și un indice glicemic scăzut. 100 g conțin doar 31 g zahăr, deci este un produs popular printre persoanele care încearcă să slăbească și totuși nu vor să renunțe la gustările lor dulci preferate. Pulberea este de calitate bio și este potrivită pentru vegani.
BIO Lucuma pulbere are multe întrebuințări în bucătărie. Puteți să o adăugați în iaurt, terci-uri, smoothie-uri sau să vă îndulciți ceaiul și cafeaua cu ea. Cu toate acestea, poate fi utilizată și în deserturi și produse de patiserie ca un înlocuitor sănătos pentru zahărul obișnuit.
Lucuma Pulbere BIO & beneficiile sale
- o alternativă mai sănătoasă la zahăr
- obținută din fructul arborelui Pouteria lucuma
- are un conținut bogat de fibre
- 100 g conțin doar 31 g zahăr
- are un indice glicemic mai scăzut decât zahărul obișnuit
- este potrivită și pentru vegani
Ingrediente
Lucuma Pulbere Bio (Pouteria lucuma) (fructe).
Mod de administrare
Adăugați 2 lingurițe pe zi (5 g) în băutura, smoothie-ul sau iaurtul preferat.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1315 kJ/314 kcal |
Grăsimi | 0.9 g |
din care grăsimi saturate | 0.3 g |
Carbohidrați | 59 g |
din care zaharuri | 31 g |
Proteine | 4.2 g |
Fibre | 26 g |
Sare | 0.10 g |
Atenție
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Nu este potrivit pentru copii. Femeile gravide și care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza produsul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.
Informații despre alergeni: poate conține urme de gluten, arahide, soia, nuci și susan.