BIO Seclă roșie pulbere - superaliment din suc de sfeclă roșie, popular nu numai printre sportivi
BIO Sfecla roșie pulbere este un superaliment care se obține din sucul de sfeclă roșie coaptă (Beta vulgaris). Se curăță, se decojește și se stoarce sucul din aceasta, care este apoi uscat și măcinat până ajunge o pulbere fină. Datorită acestui fapt, are o formă foarte concentrată de substanțe care apar în mod natural în sfecla roșie. Excelează mai ales prin conținutul de antioxidanți, cum ar fi carotenoizi, flavonoizi sau betaină. În general, antioxidanții protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi sub formă de stres oxidativ. Această pulbere de sfeclă roșie de calitate BIO este, de asemenea, bogată în fibre, care va fi benefică în special pentru digestie.
Mai mult, sfecla roșie este cunoscută în principal pentru conținutul său ridicat de nitrați care sprijină producția de oxid nitric (NO) în organism. Acesta are un efect pozitiv asupra alimentării cu sânge. Datorită efectului de vasodilatație („dilatarea vaselor de sânge”), mai mulți nutrienți și oxigen pot ajunge la mușchii care lucrează pentru producerea de energie și susținerea maximă a performanței sportive. Acesta este un efect foarte popular apreciat de mulți sportivi care își propun să maximizeze capacitatea corpului pentru o performanță cât mai bună.
BIO Sfecla roșie pulbere conține și vitamina B1, care este importantă pentru buna funcționare a inimii și, împreună cu manganul și fierul, contribuie la metabolismul energetic. Fierul este, de asemenea, important pentru transferul de oxigen în organism și reducerea oboselii și epuizării. Puteți adăuga acest superaliment în băutura dvs. pre-antrenament, vă puteți îmbogăți dieta sau îl puteți folosi pentru a decora sau condimenta rețetele tradiționale ale diverselor feluri de mâncare.
BIO Sfecla roșie pulbere & beneficiile sale
- o pulbere din suc de sfeclă roșie coaptă
- aparține superalimentelor
- susține producția de oxid nitric (NO) în organism
- afectează alimentarea cu sânge a corpului și a mușchilor
- contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic și reduce oboseala și epuizarea
- populară printre sportivii de rezistență, precum și de forță
- poate fi adăugată în băuturi de pre-antrenament și diverse feluri de mâncare
Ingrediente
BIO pulbere de sfeclă roșie (Beta vulgaris).
Mod de administrare
Luați 3 lingurițe (15 g) zilnic. Adăugați în băutura, smoothie-ul sau iaurtul preferat.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g | 15 g | *RI |
---|---|---|---|
Valoare energetică | 1305 kJ/ 310 kcal | 196 kJ/ 46.5 kcal | 2.3 % |
Grăsimi | 0.7 g | 0.11 g | 0.2 % |
din care grăsimi saturate | 0 g | 0 g | 0 % |
Carbohidrați | 75 g | 11 g | 4.2 % |
din care zaharuri | 53 g | 8 g | 8.9 % |
Proteine | 12 g | 1.8 g | 3.6 % |
Sare | 0.36 g | 0.05 g | 0.8 % |
*Valoarea de referință pentru aportul mediu al unui adult. (8400kJ / 2000kcal)
Atenție
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. A se feri de lumina directă a soarelui.
Informații despre alergeni: poate conține urme de nuci.