BIO Boia de ardei dulce - un condiment versatil pe care ar trebui să îl aveți întotdeauna în bucătărie
BIO Boiaua de ardei dulce este un tip popular de condiment care este folosit pentru mâncărurile din întreaga lume. Se obține prin uscarea și apoi măcinarea fructelor de Capsicinum annuum. Fructul său conține antioxidanți, în special carotenoizi, cărora le datorează culoarea distinctivă. Boiaua măcinată oferă preparatelor un gust distinctiv, ușor dulce și o culoare roșie tipică. O puteți folosi nu numai pentru aromatizarea gulașului, ci și pentru prepararea cărnii, a peștelui sau a legumelor. De asemenea, este o parte de neînlocuit a tartinelor cu ouă sau brânză. În plus, această boia provine din agricultura ecologică controlată și nu conține aditivi inutili. Este ambalată manual și vă veți bucura cu siguranță de ambalajul ecologic reciclabil.
BIO Boia de ardei dulce & beneficiile sale
- conține fructe uscate și măcinate de Capsicinum annuum
- calitate BIO
- fără aditivi / substanțe adăugate
- are un gust ușor dulce
- o utilizare versatilă
- potrivită pentru prepararea mâncărurilor sărate
- în ambalaj ecologic
- ambalat manual
Ingrediente
BIO Boia de ardei dulce măcinat.
Atenție
A se păstra într-un recipient închis într-un loc răcoros și uscat.