BIO Zahăr de cocos - înlocuiește zahărul rafinat și are mulți nutrienți
Zahărul bio de nucă de cocos este un produs natural care este obținut din sucul florilor de nucă de cocos. Zahărul de nucă de cocos este un înlocuitor excepțional pentru zahărul rafinat clasic, are o culoare galben-maronie și un gust excelent. Este o sursă bogată de nutrienți, conține fier, zinc, calciu, potasiu și acizi grași cu lanț scurt. Un ingredient important este inulina, care este o fibră naturală și o sursă de alimentaţie pentru bacteriile benefice din colon. Datorită solubilității sale excelente, se poate folosi pentru a îndulci diverse mâncăruri și băuturi.

Bio zahărul de cocos și avantajele sale
- are o solubilitate excelentă
- poate fi utilizat în mâncăruri și băuturi
- are un conținut ridicat de minerale, acizi grași și fibre
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1574 kJ / 376 kcal |
Grăsimi | 0,1 g |
din care acizi grași saturați | 0,04 g |
Carbohidrați | 92,9 g |
din care zaharuri | 92,9 g |
Proteine | 1 g |
Fibre | 0,5 g |
Sare | 372 mg |
Umiditate | < 2 g |
Avertisment
Depozitați în recipientul original sau în alt recipient bine închis și păstrași într-un loc răcoros și uscat. A se păstra departe de lumina directă a soarelui, de preferință la o temperatură de 20°C - 25°C.
Alergeni
Fără alergeni.