BIO Zahărul din trestie - o alternativă populară la zahărul alb, cu o culoare, aromă și gust asemănătoare caramelului
BIO Zahărul din trestie este o alternativă populară la zahărul alb, cu gust, aromă și culoare care se asociază cu caramela, datorită melasei reziduale. Este produs din trestie de zahăr, care crește în principal în regiunile tropicale și subtropicale. Din ea se obține zahărul din trestie prin presare, uscare și zdrobire în cristale mici. Spre deosebire de zahărul alb, acesta nu este rafinat, așadar păstrează mai multe substanțe benefice.
Acest zahăr din trestie este potrivit pentru a îndulci fiecare masă pe care o pregătiți. Îl puteți folosi la fursecuri, negrese, prăjituri, granola de casă sau muesli. De asemenea, îl puteți adăuga la ceai, cafea, smoothie-uri, limonade, cocktail-uri și alte băuturi. Mai mult decât atât, zahărul din trestie poate fi folosit pentru mâncăruri savuroase, precum sosurile de salată sau marinatele pentru carne.
Zahăr din trestie BIO și beneficiile sale
- o alternativă populară la zahărul alb
- calitate BIO
- produs din trestie de zahăr
- are o aromă și o culoare de caramelă
- ideal pentru fursecuri, prăjituri și granola
- potrivit pentru ceai, cafea, smoothie-uri și alte băuturi
- potrivit pentru sosuri și dressing-uri pentru salate
Ingrediente
Zahăr din trestie BIO.
Mod de administrare
Utilizați ca alternativă la zahărul obișnuit.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g | *CR în 100 g |
---|---|---|
Valoare energetică | 1649 kJ / 388 kcal | 19,6% |
Grăsimi | 0 g | 0% |
- grăsimi saturate | 0 g | 0% |
Carbohidrați | 98,1 g | 37,7% |
- zaharuri | 98,1 g | 109% |
Proteine | 0 g | 0% |
Sare | 0,02 g | 0,3% |
*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Atenție
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. A se proteja de lumina directă a soarelui.