Erythritol - înlocuitor de zahăr cu indice glicemic zero
Erythritol este un înlocuitor al zahărului, mai precis un alcool din zahăr, prezent și în unele fructe. Arată la fel ca zahărul clasic din sfeclă și are o aromă similară, dar cu un procent de 70% de îndulcire. Este produs din glucoză prin fermentare cu drojdie. Diferența dintre erythritol și zahărul clasic este că erythritolul nu conține calorii și are indicele glicemic zero. Prin urmare, este potrivit pentru persoanele care își calculează aportul caloric. Îl puteți folosi pentru îndulcirea băuturilor, mâncărurilor și deserturilor.
Erythritol și beneficiile sale
- are un gust similar cu cel al zahărul clasic
- este produs din glucoză prin fermentație
- nu conține calorii
- are indicele glicemic zero
- este potrivit pentru îndulcire, gătit și coacere
Cum îl puteți utiliza?
Ingrediente
Erythritol cristal 100%
Mod de administrare
Folosiți ca o alternativă de înlocuire a zahărului și în aceeași cantitare ca zahărul. Raport 1:1.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | în 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 0 kJ / 0 kcal |
Proteine | 0 g |
Grăsimi | 0 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 100 g |
din care zaharuri | 0 g |
din care alcool din zahăr | 100 g |
Fibre | 0 g |
Sare | 0 g |
Atenție
Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A se păstra sub 25°C. Feriți de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată.
Atenționare alergeni: Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci.