BIO Ceaiul verde chinezesc are un gust proaspăt, ușor amar, care vă va încânta simțurile și, în același timp, vă va stimula energia
BIO Ceaiul verde chinezesc conține frunze uscate de Camellia sinensis, care este cultivată de mii de ani. Ceaiul verde este considerat a fi prima băutură descoperită de acest fel. Legenda spune că a fost gustat pentru prima dată de împăratul chinez Shennung când frunzele de ceai verde au căzut accidental în cana lui cu apă fierbinte. De atunci, popularitatea sa a crescut. În timpul producției sale, frunzele verzi nu sunt supuse fermentației și, datorită acestui lucru, își păstrează gustul fin natural.
Cu gustul său proaspăt și ușor amar, ceaiul verde vă poate transporta pentru o vreme în locuri unde au loc în mod tradițional ritualul ceaiului. De asemenea, vă va oferi un impuls de energie plăcut datorită conținutului său de cofeină. Ceaiul verde este cunoscut pentru efectele sale antioxidante puternice și, datorită EGCG, face parte din arzătoarele de grăsimi populare. Băutura preparată din frunzele sale este, prin urmare, un început excelent pentru o nouă zi. Se potrivește de minune cu specialități asiatice, salate ușoare sau preparate din pește și carne de pasăre. Acest ceai provine din agricultura ecologică controlată. Este ambalat manual și veți aprecia, de asemenea, ambalajul ecologic reciclabil.
BIO Ceaiul verde chinezesc & beneficiile sale
- conține frunze uscate de Camellia sinensis
- calitate BIO
- conține antioxidanți
- conține cofeină
- potrivit alături de mese ușoare
- ideal ca ceaiul vostru de dimineață
- ambalat manual
- ambalaj ecologic
Ingrediente
Ceai verde chinezesc *.
* din agricultura ecologică controlată
Utilizare recomandată
Se toarnă 200 ml de apă fierbinte (70-80 °C) într-o cană cu 1 lingură de ceai. Se lasă să stea timp de 2-3 minute. Ceaiul verde poate fi folosit de mai multe ori.
Atenție
A se păstra într-un recipient închis într-un loc răcoros și uscat.