Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Perlele de tapioca sunt o sursă de carbohidrați complexe și au o utilizare versatilă
Perlele de tapioca sunt o formă de tapioca care este obținută din pulpa albă a tuberculilor de manioc. Perlele sunt bogate în carbohidrați complecși și nu conțin grăsimi. Sunt potrivite ca un înlocuitor al orezului, pentru prepararea budincilor și deserturilor, pentru cremele prăjiturilor, pentru aluaturi sau pentru îngroșarea supelor.
Perle de tapioca și beneficiile lor
- sunt bogate în carbohidrați complecși
- nu conțin grăsimi
- au o utilizare versatilă
- nu conțin gluten
Ingrediente
100% amidon din tuberculii de manioca, mărimea perlelor 2-4 mm
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | pentru 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1485 kJ / 350 kcal |
Proteine | 0,5 g |
Grăsimi | 0,5 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 86 g |
din care zaharuri | 0,5 g |
Fibre | 0,9 g |
Sare | 0,1 g |
Fără alergeni.