Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Fulgi de ovăz fără gluten - fulgi de ovăz grosieri și universali
Fulgii de ovăz fără gluten sunt fulgi de ovăz grosieri fără gluten și fără aromă. Ovăzul este o cereală excepțională, bogată în fibre, carbohidrați complecși, proteine și alți nutrienți. Pregătiți un mic dejun delicios și hrănitor cu acesta sau adăugați-l în garnituri sau supe.
Fulgii de ovăz fără gluten și beneficiile lor
- fulgi grosieri fără gluten
- sursă de fibre și alți nutrienți
- potriviți pentru cereale, produse de patiserie sau supe
- utilizare universală
- potriviți pentru celiaci
Ingrediente
Ovăz fără gluten (Avena sativa).
Mod de administrare
Fulgii sunt destinați consumului direct. Îi puteți consuma cu lapte, iaurt, fructe sau cu mâncare pentru copii. De asemenea, sunt potriviți pentru procesarea ulterioară - prepararea terciului, a produselor de patiserie, a chiftelelor etc.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1596 kJ / 381 kcal |
Grăsimi | 7.0 g |
din care grăsimi saturate | 1.2 g |
Carbohidrați | 62.0 g |
din care zaharuri | 1.0 g |
Fibre | 5.6 g |
Proteine | 13.5 g |
Sare | 0.025 g |
Atenție
Produsul poate conține urme de soia și nuci. Depozitați la temperaturi de maxim 25°C și umiditate relativă maximă de 70%.