Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
BIO Fulgi de orez - fulgi care nu conțin în mod natural gluten și au utilizări multiple în bucătărie
BIO Fulgii de orez integral sunt ușor digerabili și nu conțin în mod natural gluten și, de asemenea, sunt potriviți pentru vegani. Au o aromă de orez plăcută, o consistență solidă și trebuie preparați înainte de a fi consumați. Datorită gustului neutru, îi puteți folosi pentru a îngroșa anumite feluri de mâncare sau ca ingredient la un mic dejun sănătos și echilibrat, servindu-i sub formă de terci.
BIO Fulgii de orez și beneficiile oferite
- din orez integral
- nu conțin gluten în mod natural
- gust neutru
- fără zahăr sau sare adăugată
- de calitate organică
- potriviți și pentru vegani
Ingrediente
Fulgi de orez.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Calorii | 1 484 kJ / 350 kcal |
Grăsime | 2,0 g |
din care saturată | 1,0 g |
Carbohidrați | 74,0 g |
din care zaharuri | 2,0 g |
Proteine | 8,0 g |
Sare | 0,03 g |
Atenție
Este posibil să conțină cantități mici de gluten. A se depozita la o temperatură de până la 20°C și o umiditate relativă de 65%. A nu se expune în lumina directă a soarelui.