BIO Orez prefiert - orez tratat cu aburi care nu se lipește, nu se arde și se prepară foarte rapid
BIO Orezul prefiert este recomandat ca garnitură pentru diferite preparate. Este creat printr-un proces special de preparare în prealabil - așa numita prefierbere. Înainte de decojire, este hidratat și tratat cu aburi, oferindu-i o culoare gălbuie care dispare după ce este gătit. Astfel, orezul obținut este alb. Tratarea cu aburi oferă avantajul de a nu se arde și vă garantează că va fi mereu al dente. În plus, nu se lipește și se gătește mult mai repede decât orezul clasic.
Îl veți aprecia în timpul zilelor solicitante, când nu aveți timp să preparați mâncare. Și uite așa, veți crea o garnitură nutritivă pentru preparate cu și fără carne. În plus, îl puteți folosi pentru a pregăti o salata nutritivă și sățioasă. Provine din agricultură organică și este recomandat pentru vegani.
BIO Orezul prefiert și beneficiile sale
- orez prefiert
- potrivit ca garnitură pentru preparate cu și fără carne
- nu se arde
- nu se lipește
- se prepară mai rapid decât orezul clasic
- îl veți aprecia în zilele solicitante când aveți puțin timp pentru a prepara mâncare
- provine din agricultură organică
- recomandat veganilor
Ingrediente
BIO orez decorticat cu bob lung prefiert.
Mod de preparare
Spălați orezul și fierbeți-l timp de 25-30 minute, folosind 1 parte de orez și 2 părți de apă cu sare
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 457 kJ / 349 kcal |
Grăsimi | 0.6 g |
din care acizi grași saturați | 0.2 g |
Carbohidrați | 78.0 g |
din care zaharuri | 0.9 g |
Proteine | 7.4 g |
Sare | 0.01 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi sub 25 °C și umiditate relativă sub 70%. A se feri de lumina directă a soarelui.
Poate conține urme de gluten, arahide, soia, fructe cu coaja tare și susan.