BIO Orez Jasmine - o delicatesă tradițională a bucătăriei asiatice, potrivită ca garnitură la diverse mâncăruri
BIO Orezul Jasmine își are rădăcinile în Thailanda, de unde s-a răspândit în întreaga lume și a devenit o delicatesă preferată a multora dintre noi. Numele său este derivat din culoarea albă caracteristică și aroma florală delicată, care seamănă cu iasomia. Se formează în mod natural în timpul gătitului, după care orezul devine pufos și lipicios. De aceea este o alegere ideală ca garnitură la diferite tipuri de sosuri. Cu siguranță nu veți strica nimic adăugându-l în risotto, unde va contribui la un rezultat perfect delicios.
Gurmanzii mai pretențioși pot încerca să-l prăjească cu legumele preferate după ce este gătit. Apoi adăugați un ou și piper pentru a crea un fel de mâncare delicios și bogat nutrițional. Mai mult, BIO Orezul de iasomie va completa perfect preparatele voastre dulci. Simțiți-vă liberi să-l adăugați în budinca de orez copt sau terci de orez. Datorită unei game atât de largi de utilizări în bucătărie, BIO Orezul Jasmine își va găsi cu siguranță locul în rețetele voastre, indiferent de modalitățile de preparare alese. În plus, este foarte ușor și rapid de preparat.
BIO Orezul Jasmine & beneficiile sale
- parte tradițională a bucătăriei asiatice
- potrivit ca garnitura la sosuri și diverse tipuri de mâncare
- are o aromă florală delicată și o consistență lipicioasă
- potrivit pentru utilizare atât în mâncărurile sărate, cât și în cele dulci
- foarte ușor și rapid de preparat
Ingrediente
BIO Orez de iasomie natural.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 515 kJ / 362 kcal |
Grăsimi | 2.4 g |
din care grăsimi saturate | 1.0 g |
Carbohidrați | 74.9 g |
din care zaharuri | 0.4 g |
Proteine | 7.4 g |
Sare | 0.03 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi de până la 25 °C și umiditate relativă de până la 70 %. A se proteja de razele directe ale soarelui.
Poate conține urme de gluten.