BIO Orez roșu - o garnitură delicioasă care vă va încânta prin gustul său proaspăt și cu o gamă largă de utilizări în bucătărie
BIO Orezul roșu este o alegere populară ca garnitura pentru diverse preparate. Îl veți iubi, mai ales dacă vă place să încercați gusturi noi și să căutați alimente fără gluten în mod natural. Este nedecorticat, ceea ce îi conferă o consistență ușor crocantă după gătire. Aroma sa poate fi comparată cu nucile și se distinge prin gustul excelent, cu o gamă foarte largă de utilizări în bucătărie.
BIO Orezul roșu natural poate fi preparat într-o variantă savuroasă în combinație cu legume sau carne. Are un gust grozav în supe și duce risotto la un nou nivel. După gătire, poate fi prăjit, de exemplu, cu o varietate de legume preferate, dar este potrivit și pentru prepararea salatelor. În plus, îi va încânta și pe cei cărora le plac mâncărurile dulci, deoarece este o alegere excelentă pentru prepararea unei budinci de orez copt. Avantajul său este că rămâne proaspăt și fără pierderea gustului chiar și pentru câteva zile. Din punct de vedere nutrițional, este plin de carbohidrați complecși care vă vor crește energia.
BIO Orez roșu natural & beneficiile sale
- o garnitură delicioasă pentru o varietate de preparate
- conține ingrediente în mod natural fără gluten
- conține carbohidrați complecși
- potrivit pentru prepararea de mâncăruri sărate și dulci
- are un gust excelent, aromă de nucă și o consistență ușor crocantă
- rămâne proaspăt fără pierderea gustului chiar și pentru câteva zile de la gătire
Ingrediente
BIO Orez roșu natural.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 528 kJ / 360 kcal |
Grăsimi | 2.5 g |
din care grăsimi saturate | 0.3 g |
Carbohidrați | 75.0 g |
din care zaharuri | 0.1 g |
Proteine | 2.7 g |
Sare | 0.02 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi de până la 25 °C și umiditate relativă de până la 70 %. A se proteja de razele directe ale soarelui.
Poate conține urme de gluten.