BIO Unt de cacao - grăsime vegetală comestibilă din boabe de cacao care are o aromă delicată și un gust asemănător cu ciocolata neagră
BIO Untul de cacao este un ingredient binecunoscut în gastronomie, precum și în industria alimentară. Este o grăsime vegetală comestibilă care provine din boabe de cacao. Acestea sunt recoltate din arbori de cacao și ulterior prăjite și presate. Grăsimea este separată în timpul procesului de presare, din care apoi se obține untul de cacao finit. Se mândrește cu un gust și o aromă delicate, similare cu cele ale ciocolatei amare. Aceste caracteristici au, de asemenea, o gamă largă de utilizări în bucătărie. De exemplu, îl puteți folosi pentru diverse tipuri de glazură, ciocolată de casă și este potrivit și pentru coacere, prepararea deserturilor și chiar pentru prăjire.
Mai mult, untul de cacao este renumit pentru conținutul său natural de antioxidanți și este căutat mai ales de persoanele care doresc să-și îmbunătățească sănătatea pielii. De asemenea, este folosit pentru diverse măști de față și, datorită profilului său de ingrediente, este un mijloc popular pentru a obține o piele mai hidratată. Și,nu în ultimul rând, are un profil de ingrediente pur naturale și este potrivit chiar și pentru vegani.
BIO Untul de cacao & beneficiile sale
- grăsime extrasă din boabe de cacao
- are un gust delicat și o aromă care amintește de ciocolata amară
- are o gamă largă de utilizări în bucătărie
- potrivit pentru a pregăti glazură, ciocolată de casă, deserturi și altele asemenea
- renumit pentru conținutul său natural de antioxidanți
- folosit și în industria cosmetică
- profil de ingrediente pur naturale
- potrivit pentru vegani
Ingrediente
BIO Unt de cacao
Utilizare recomandată
Lăsați untul să se înmoaie înainte de a-l amesteca cu alte ingrediente.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 3750 kJ / 896 kcal |
Grăsimi | 99 g |
din care saturate | 65 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0.1 g |
Atenție
A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A se proteja de lumina directă a soarelui.
Termen de valabilitate minim: Indicat pe ambalaj.