Gem de caise - are un conținut redus de zahăr, cu 75,7% caise, fără conservanți și coloranți
Gemul de caise se remarcă prin conținutul de 75,7% caise, datorită căruia vă puteți bucura de un gust fructat pur, fără conservanți și coloranți. În plus, veți aprecia cantitatea redusă de zahăr, în comparație cu produsele similare. Acest gem are cu 80% mai puțin zahăr în comparație cu alte produse similare. Cu toate acestea, nu vă va lipsi gustul dulce, deoarece este îndulcit cu xilitol, care are o valoare calorică mai mică. Prin urmare, chiar și persoanele care încearcă să slăbească se pot bucura din plin de el. 100 de grame conțin 106 kcal, deci vă puteți răsfăța fără a crește semnificativ aportul zilnic de calorii.
Are multe întrebuințări în bucătărie. Îl puteți folosi la deserturi, îl puteți adăuga la aluat sau, de exemplu, îl puteți întinde pe produsele de patiserie pentru micul dejun. Gustul său delicios de caise iese pur și simplu în evidență.
Gemul de caise & beneficiile sale
- conține 75.7% fructe
- conține cu 80% mai puțin zahăr
- 100 g are doar 106 kcal
- este ideal pentru deserturi și produse de patiserie
- este potrivit pentru vegani și diabetici
- nu conține conservanți și coloranți
Ingrediente
Caise (75,7%), îndulcitor: xylitol; agenți gelifianți: pectină, dextroză, agent acidifiant: acid citric.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 447 kJ / 106 kcal |
Grăsimi | <0.5 g |
din care grăsimi saturate | 0 g |
Carbohidrați | 29 g |
din care zaharuri | 6.1 g |
din care alcooli polihidrici | 23 g |
Proteine | 0.7 g |
Sare | 0.04 g |
Atenție
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Odată deschis, păstrați produsul în frigider și utilizați-l în termen de 10 zile. Produsul poate avea un efect laxativ în caz de consum excesiv. A nu se lăsa la îndemâna animalelor, deoarece chiar și cantități mici de xilitol pot fi periculoase pentru câini. În schimb, pisicile tolerează fără probleme xylitolul xucker.
Dextroza nu este utilizată în mod activ pentru îndulcirea produsului. Este o componentă a pectinei utilizată pentru gelatinizarea din materii prime naturale. Calitatea funcțională a pectinei nu poate fi garantată fără adăugarea dextrozei. Cu toate acestea, conținutul este neglijabil și nu are aproape niciun efect asupra conținutului total de zahăr.