Gemul de cireșe cu un conținut scăzut de zahăr și 74.8% conținut de cireșe, fără conservanți și coloranți
Gemul de cireșe are un procent incredibil de 74.8% cireșe, datorită căruia puteți savura un gust fructos pur, fără conservanți și coloranți. Veți aprecia conținutul scăzut de zahăr în comparație cu produse similare. Acest gem are cu 80% mai puțin zahăr. Totuși, nu îi lipsește gustul dulce, datorat xilitolul, care are valoare calorică mai scăzută, astfel încât chiar și persoanele care încearcă să piardă în greutate pot savura gemul. 100 grame conțin doar 109 kcal, deci îl puteți savura fără a crește în mod semnificativ aportul caloric zilnic.
Are multe întrebuințări în bucătărie. Îl puteți folosi pentru a prepara deserturi, adăuga în aluaturi sau întinde pe pâine la micul dejun. Gustul delicios de cireșe va ieși întotdeauna în evidență, indiferent de situație.
Gemul de cireșe și beneficiile sale
- are 74.8% conținut de fructe
- conține cu 80% mai puțin zahăr
- 100 g au doar 109 kcal
- ideal pentru deserturi sau produse de patiserie
- recomandat veganilor și diabeticilor
- nu conține conservanți sau coloranți inutili
Ingrediente
Cherries (74.8%), sweetener: xylitol; gelling agents: pectin, dextrose, acidifying agent: citric acid.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 460 kJ / 109 kcal |
Grăsimi | <0.5 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 29 g |
din care zaharuri | 7.8 g |
din care alcooli polihidroxilici | 22 g |
Proteine | 1.1 g |
Sare | 0.06 g |
Atenționare
A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere, păstrați produsul la frigider și consumați în maximum 10 zile. Produsul poate avea efect laxativ în cazul consumului excesiv. A nu se lăsa în preajma animalelor! Chiar și o cantitate mică de xilitol poate fi periculoasă pentru câini. Pe de altă parte, pisicile tolerează xilitolul fără probleme.
Dextroza din produs nu este folosită în mod activ pentru îndulcire. Este o componentă a pectinei folosită pentru gelatizare din materii prime naturale. Calitatea funcțională a pectinei nu poate fi garantată fără adăugarea de dextroză. Cu toate acestea, conținutul este neglijabil și nu are aproape deloc efect asupra conținutului total de zahăr.