Gemul de fructe roșii combină gustul căpșunilor, cireșelor, zmeurii și al coacăzelor, și are cu 85% mai puțin zahăr
Gemul de fructe roșii se remarcă prin conținutul de fructe de 74,5%, ceea ce face irezistibilă combinația de căpșuni, cireșe, zmeură și coacăze roșii. Nu conține conservanți și coloranți inutili. Acest gem are cu 85% mai puțin zahăr în comparație cu alte produse similare. Cu toate acestea, nu vă va lipsi gustul dulce, deoarece este îndulcit cu xylitol, care are o valoare calorică mai mică. Prin urmare, chiar și persoanele care încearcă să slăbească se pot bucura din plin de el. 100 de grame conțin 110 kcal, astfel încât vă puteți răsfăța fără a crește semnificativ aportul zilnic de calorii.
Are multe întrebuințări în bucătărie. Îl puteți folosi la deserturi, îl puteți adăuga la aluat sau, de exemplu, îl puteți întinde pe produsele de patiserie pentru micul dejun. Gustul său delicios de fructe iese pur și simplu în evidență.
Gemul de Fructe Roșii & beneficiile sale
- conține 74.5% fructe
- conține cu 85% mai puțin zahăr
- 100 g conține doar 110 kcal
- ideal pentru deserturi și produse de patiserie
- potrivit pentru vegani și diabetici
- fără conservanți și coloranți inutili
Ingrediente
Căpșuni (28,9%), cireșe (16,6%), zmeură (16,6%), coacăze roșii (12,4%), îndulcitor: xylitol; agenți gelifianți: pectină, dextroză.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 464 kJ / 110 kcal |
Grăsimi | <0.5 g |
din care grăsimi saturate | 0 g |
Carbohidrați | 30 g |
din care zaharuri | 4.8 g |
din care alcooli polihidrici | 24 g |
Proteine | 0.9 g |
Sare | 0.06 g |
Atenție
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Odată deschis, păstrați produsul în frigider și utilizați-l în termen de 10 zile. Produsul poate avea un efect laxativ în caz de consum excesiv. A nu se lăsa la îndemâna animalelor, deoarece chiar și cantități mici de xilitol pot fi periculoase pentru câini. În schimb, pisicile tolerează fără probleme xylitolul.
Dextroza nu este utilizată în mod activ pentru îndulcirea produsului. Este o componentă a pectinei utilizată pentru gelatinizarea din materii prime naturale. Calitatea funcțională a pectinei nu poate fi garantată fără adăugarea dextrozei. Cu toate acestea, conținutul este neglijabil și nu are aproape niciun efect asupra conținutului total de zahăr.