Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Guma Xantan - stabilizator și emulgator pudră pentru bunătăți fără gluten
Guma Xantan este o pulbere fină, fără gust sau miros. Aceasta servește ca stabilizator și emulgator care leagă apa și, prin urmare, servește ca înlocuitor perfect al glutenului. De asemenea, asigură o durabilitate mai lungă a produselor de patiserie. Aluatul este mai moale, mai gros și își păstrează mai bine forma. Veți aprecia guma Xantan în timpul procesului de coacere, dar și în produsele de patiserie, dressing-uri și sosuri de casă.
Guma Xantan și beneficiile sale
- servește ca înlocuitor al glutenului
- nu are gust sau miros
- servește ca stabilizator și emulgator
- perfect ca înlocuitor al glutenului
- o gamă largă de utilizare în rețete
Ingrediente
Gumă Xantan
Tabelul valorilot nutriționale
Valori nutriționale | 1 porție |
---|---|
Valoare energetică | <5 |
Grăsimi | 0 g |
- din care aminoacizi saturați | 0 g |
Carbohidrați | <1 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Atenție
Nu folosiți în alimente sau băuturi pentru sugari sau copii mai mici de 2 ani.