BIO Făină de tapioca - o făină fără gluten care se mândrește cu o cantitate sănătoasă de carbohidrați
BIO Făina de tapioca este utilizată ca o alternativă fără gluten la făina clasică de grâu, astfel încât chiar și celiacii, veganii și persoanele care evită glutenul să se poată bucura de ea în diverse preparate. Este bazată exclusiv pe plante, deoarece amidonul este obținut din tuberculii comestibili de cassava (Manihot esculenta). Este produsă dintr-un lichid cu amidon care este extras din rădăcina de cassava. Apa din lichid se lasă să se evapore treptat până când rămâne doar o pulbere fină. O prelucrare suplimentară a acestei pulberi va produce în cele din urmă făina de tapioca dorită, care are un gust neutru și poate fi folosită ca îngroșător pentru sosuri. Mai mult, este perfectă și pentru deserturi delicioase și sănătoase.
BIO Făina de tapioca & beneficiile sale
- servește ca o alternativă excelentă la făina clasică de grâu
- 100% fără gluten
- 100% vegană
- are un gust neutru
- potrivită pentru celiaci
- săracă în zahăr
- poate fi folosită pentru îngroșarea sosurilor și pentru prepararea deserturilor delicioase și sănătoase
Ingrediente
BIO Amidon din tuberculi comestibili de cassava (Manihot esculenta)
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g | *AR pentru 100 g |
---|---|---|
Valoare energetică | 1498 kJ/ 358 kcal | 17,8 % |
Grăsimi | 0,5 g | 0,7 % |
din care saturate | 0,5 g | 2,5 % |
Carbohidrați | 89 g | 34,2 % |
din care zaharuri | 3,4 g | 3,8 % |
Proteine | 0,5 g | 1 % |
Sare | 0,01 g | 0,2 % |
*Aport mediu de referință pentru un adult (8400 kJ/2000 kcal)
Atenție
A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A se feri de lumina directă a soarelui.
A se consuma, de preferință, înainte de: vezi pe ambalaj.
Informații despre alergeni: poate conține urme de nuci.