Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
BIO Făină de tapioca - o făină fără gluten, ideală pentru gătit, copt, dar și pentru îngroșarea preparatelor
BIO făina de tapioca este produsă din tapioca, un amidon obținut din rădăcina de manioc. Este o sursă excelentă de carbohidrați complecși cu un conținut scăzut de colesterol și fără grăsimi. Este potrivită pentru gătirea și coacerea rețetelor sănătoase, dar servește și la îngroșarea supelor, sosurilor și a altor preparate sau poate fi folosită ca substitut pentru gelatină. Produsele de patiserie făcute din această făină fără gluten rezistă mai mult decât în mod normal, sunt fine și se zdrobesc mai puțin.
BIO Făina de tapioca și beneficiile sale
- făină fără gluten
- este o sursă de carbohidrați complecși
- nu conține grăsimi
- potrivită pentru prepararea rețetelor sănătoase
- face ca aluatul să fie mai elastic și este potrivită pentru îngroșarea preparatelor
Compoziție
100% amidon din tuberculi de manioc
Tabelul valorilor nutriționale
Valorile nutriționale | pentru 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1485 kJ / 350 kcal |
Proteine | 0,5 g |
Grăsimi | 0,5 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 86 g |
din care zaharuri | 0,5 g |
Fibre | 0,9 g |
Sare | 0,1 g |
Fără alergeni.