BIO Fasole Adzuki - o garnitură delicioasă bogată în proteine, fibre și carbohidrați complecși
BIO Fasolea Adzuki este una dintre garniturile delicioase cu gust de nucă. Dacă nu ați gustat-o încă, încercați să o adăugați în diverse salate, supe sau preparate dulci. Cu toate acestea, fasolea Adzuki trebuie mai întâi înmuiată timp de cel puțin 8 ore și apoi gătită. Pregătirea ei este foarte simplă și toată lumea se poate descurca. După gătit, BIO Fasolea Adzuk are o aromă captivantă și un gust grozav. În plus, va îmbogăți orice masă cu o doză decentă de proteine, fibre și carbohidrați complecși.
Pe lângă exemplele menționate, BIO Fasolea Adzuki fiartă are un gust grozav alături de legume proaspete. Puteți încerca să o adăugați la risotto, burgeri de vită sau să o gătiți cu ceapă prăjită, ierburi, usturoi și smântână. Dacă sunteți un fan al mâncărurilor dulci, Adzuki se va potrivi perfect în diverse prăjituri sau boluri cu fructe. In plus, produsul este potrivit si pentru vegani, conține un minim de grăsimi și nu conține sare.
BIO Fasolea Adzuki & beneficiile sale
- are un gust captivant de nucă
- potrivită pentru salate, supe, risotto sau prăjituri
- ușor de preparat
- bogată în proteine și carbohidrați complecși
- potrivită pentru vegani
- conținut scăzut de grăsimi
- fără sare
Ingrediente
BIO Fasole Adzuki.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 281 kJ / 304 kcal |
Grăsimi | 1.2 g |
din care grăsimi saturate | 0.3 g |
Carbohidrați | 41.5 g |
din care zaharuri | 3.1 g |
Proteine | 23.1 g |
Fibre | 18 g |
Sare | 0.0 g |
Depozitare
A se păstra la temperaturi de până la 25 ° C și umiditate relativă de până la 70%. A se proteja de razele directe ale soarelui.
Poate conține urme de gluten, arahide, boabe de soia, nuci și susan.