BIO Fasolea Mung - o garnitură nutritivă exotică pentru diferite preparate care o să vă încânte cu aroma și gustul delicios
BIO Fasolea Mung, precum fasolea clasică, se numără printre leguminoase. Este cunoscută din bucătăria indiană și chinezească, dar câștigă treptat inimile oamenilor din întreaga lume. Are un conținut ridicat de proteine și fibre, dar și un conținut redus de grăsimi. În plus, conține carbohidrați complecși, care sunt principala sursă de energie. Puteți folosi fasolea mung pentru a prepara o garnitură excelentă pentru diverse preparate cu și fără carne.
Fasolea mung are o aromă specifică plăcută și un gust delicios care se aseamănă puțin cu mazărea. Este potrivită pentru supe cremă, dar și pentru salate, chifteluțe sau risotto. O puteți folosi pentru a prepara dhal indian tradițional și pentru a savura arome exotice acasă. Avantajul său față de fasolea clasică este că trebui să o hidratați timp de numai 2 ore înainte de a o găti.
De obicei fasolea mung germinează, iar germenii îmbunătățesc conținutul de nutrienți al diferitelor salate de legume sau paste, sendvișuri și baghete. Dar, este și un decor excelent pentru preparate asiatice din ce în ce mai populare, precum pad thai sau Bún bò Nam Bô. Fasolea mung se cultivă în China, India și Thailanda, unde este folosită de mii de ani.
Mai mult, este o sursă excelentă de proteine și fibre, lucru benefic pentru digestia noastră. În plus, fasolea mung este bogată în carbohidrați complecși și are un conținut redus de grăsimi. O să vă săture în mod eficient și o să vă încarce cu energie. BIO Fasolea mung provine din agricultură organică. Cu siguranță toți veganii și cei cărora le place să încerce noi arome culinare îi vor iubi gustul.
BIO Fasolea Mung și beneficiile sale
- o leguminoasă exotică de calitate organică
- cunoscută din bucătăria indiană și chinezească
- potrivită ca garnitură excepțională pentru diverse preparate cu și fără carne
- o sursă excelentă de proteine, carbohidrați complecși și fibre
- are o aromă specifică și un gust delicios
- ideală pentru germinare
- poate fi folosită pentru a prepara supe cremă, salate, chiftele, risotto și altele asemenea
- benefică pentru digestie
- provine din agricultură organică
- recomandată și veganilor
Ingrediente
BIO Fasole Mung.
Utilizare
Hidratați fasolea mung în apă timp de 2 ore, spălați și gătiți timp de 25 minute până se înmoaie.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 146 kJ / 274 kcal |
Grăsimi | 1.2 g |
din care acizi grași saturați | 0.3 g |
Carbohidrați | 42 g |
din care zaharuri | 1.4 g |
Proteine | 23 g |
Fibre | 17 g |
Sare | 0.02 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi sub 25 °C și umiditate relativă sub 70%. A se feri de lumina directă a soarelui.
Poate conține urme de gluten, arahide, soia, fructe cu coaja tare și susan.