BIO Fasole neagră – o garnitură fără saramură, bogată în proteine și fibre, potrivită pentru consum imediat sau în diverse mâncăruri
BIO Fasole Neagră conține leguminoase sterilizate, potrivite pentru consumul imediat ca parte a diverselor preparate. Cel mai mare avantaj al lor este că nu trebuie să petreceți timp înmuiându-le sau pregătindu-le. Astfel, vă puteți bucura de ele imediat după deschidere. Mai mult, cu siguranță veți aprecia și conținutul bogat de proteine, necesare pentru creșterea și menținerea masei musculare, precum și pentru sănătatea oaselor.
Fasolea neagră este, de asemenea, o sursă uimitoare de fibre, care sunt benefice pentru o digestie sănătoasă. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și zahăr. În această formă, este potrivită fie pentru consum direct, fie ca garnitură la diferite mese, supe, marinate, salate, carne și altele asemenea. De asemenea, va fi utilă tuturor iubitorilor de bucătărie mexicană deoarece o pot adăuga la wrap sau tortilla. Și nu în ultimul rând, fasolea are un gust plăcut care cu siguranță va încânta pe toată lumea, inclusiv pe vegani. Bonusul este că BIO Fasolea Neagră nu conține ingrediente inutile și se mândrește cu o calitate BIO pură fără compromisuri.
BIO Fasolea Neagră & beneficiile sale
- BIO fasole neagră sterilizată
- potrivită pentru consum imediat
- bogată în proteine și fibre
- săracă în grăsimi și zahăr
- savurată separat sau ca garnitură la diferite mese
- potrivită și pentru vegani
- are un gust plăcut
Ingredient
BIO fasole neagră 97 %, apă, sare de mare 0.8 %
Utilizare recomandată
Destinată consumului imediat. Consumați în orice moment al zilei, ca parte a unei diete echilibrate.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g | *CR per 100g |
---|---|---|
Valoare energetică | 590 kJ (140 kcal) | 7 % |
Grăsimi | 0.6 g | 0.9 % |
din care saturate | 0.2 g | 1 % |
Carbohidrați | 21 g | 8 % |
din care zaharuri | 0.9 g | 1 % |
Fibre | 6.7 g | - |
Proteine | 9.5 g | 19 % |
Salt | 0.80 g | 13.3 % |
*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)
Atenție
A se păstra la loc uscat la o temperatură cuprinsă între 0 – 25 °C, ferit de lumina directă a soarelui. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în 2 zile.