BIO Fasole Pinto - fasole pestriță de dimensiune medie cu un gust ușor picant potrivită nu doar pentru bucătăria mexicană
BIO Fasolea Pinto va încânta pe toată lumea, în special iubitorii bucătăriei mexicane cu gustul său ușor picant. Este o fasole pestriță de dimensiune medie care are proprietăți excepționale excelente și o gamă largă de utilizări. Are o consistență făinoasă și face parte în mod regulat din burrito, wrap sau supe. Dar, o puteți folosi și pentru a prepara porridge, sosuri, salaate sau creme tartinabile. Vă va sătura eficient și va completa nutrienții importanți din punct de vedere nutrițional.
Proprietățile nutriționale excepționale sunt asigurate de conținutul ridicat de proteine, carbohidrați complecși și fibre, precum și de conținutul redus de grăsimi. Fasolea Pinto trebuie hidratată în apă timp de cel puțin opt ore înainte de gătire. Ulterior, prepararea este foarte simplă și rapidă. BIO Fasolea Pinto provine din agricultură organică. Acest lucru va fi apreciat de vegani și de persoenele care caută alimente ce provin din agricultură ecologică.
BIO Fasolea Pinto și beneficiile sale
- fasole pestriță de dimensiune medie
- conținut ridicat de proteine și carbohidrați complecși
- bogată în fibre
- conținut redus de grăsimi
- gust ușor picant și consistență făinoasă
- parte din bucătăria mexicană
- oferă o gamă largă de utilizări
- potrivită pentru a prepara burrito, wraps, supe, porridge, sosuri, salate sau creme tartinabile
- provine din agricultură organică
- recomandată veganilor
Ingrediente
BIO Fasole Pinto.
Mod de preparare
Hidratați BIO Fasolea Pinto în apă timp de 8 până la 12 ore, spălați și gătiți timp de 45 minute până se înmoaie.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 274 kJ / 303 kcal |
Grăsimi | 2.1 g |
din care acizi grași saturați | 0.3 g |
Carbohidrați | 42 g |
din care zaharuri | 3.3 g |
Proteine | 18 g |
Fibre | 21 g |
Sare | 0.03 g |
Atenție
A se păstra la temperaturi sub 25 °C și umiditate relativă sub 70%. A se feri de lumina directă a soarelui.
Poate conține urme de gluten.