BIO Năutul este bogat în proteine, potrivit pentru creme tartinabile, supe și alte feluri de mâncare
BIO Năutul este una dintre cele mai populare leguminoase din lume. Are un gust delicat de nucă și o consistență cremoasă. De aceea, este un ingredient popular in diverse preparate, poate fi folosit ca baza pentru creme tartinabile sau ca agent de îngroșare a supei. Năutul este cunoscut sub diferite denumiri și este fructul familiei Fabaceae. Este bogat în proteine, fibre și carbohidrați complecși.
BIO Năutul trebuie înmuiat cel puțin patru, ideal opt ore, înainte de a fi gătit. Poate fi preparat într-o oală sub presiune în doar 40 de minute. Năutul are o gamă largă de utilizare și cu siguranță își va găsi locul în bucătăria voastră. Îl puteți adăuga în terciul clasic de mazăre, îl puteți adăuga într-o supă cremă sau sos, unde va servi ca un delicios îngroșător. În plus, puteți folosi năutul pentru a pregăti hummus, burgeri de vită sau clătite cu cartofi. Alternativ, puteți încerca să îl prăjiți în ulei, să îl condimentați și să obțineți o alternativă mai hrănitoare la chipsurile clasice. În plus, poate completa în mod delicios diverse salate după gătire și răcire. De asemenea, BIO Năutul este potrivit pentru vegani.
BIO Năutul & beneficiile sale
- unul dintre cele mai răspândite leguminoase din lume
- potrivit ca parte a diverselor feluri de mâncare
- gust delicios, ușor de nucă și o consistență cremoasă
- bogat în proteine, fibre și carbohidrați complecși
- poate fi folosit ca agent de îngroșare pentru supe sau creme tartinabile
- potrivit pentru vegani
Ingrediente
BIO năut.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1 403 kJ / 336 kcal |
Grăsimi | 5.9 g |
din care grăsimi saturate | 0.6 g |
Carbohidrați | 44 g |
din care zaharuri | 3.1 g |
Fibre | 15 g |
Proteine | 19 g |
Sare | 0.06 g |
Depozitare
A se păstra la temperaturi de până la 25 °C și umiditate relativă de până la 70%. A se proteja de razele directe ale soarelui.
Poate conține urme de gluten, boabe de soia, alune, nuci și susan.