BIO Ghee este o grăsime din unt, fără proteine din lapte şi zaharuri, potrivită pentru rețetele fitness
BIO Ghee este o grăsime pură din unt, care este produsă prin eliberarea lentă a untului într-o baie de apă. Este obținută din laptele vacilor, care pasc în fermele ce nu folosesc pesticide, îngrășăminte sau substanțe chimice. În timpul pregătirii sale, apa, proteinele și zaharurile sunt evaporate din unt. Produsul rezultat este grăsimea pură, care are o culoare galbenă, cu gust de unt și nu conține coloranți sau arome. Deoarece nu conține proteine din lapte, este potrivită și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Ghee este potrivită pentru gătit sau copt și înlocuiește cu succes untul clasic. Are un punct de ardere ridicat, aproximativ 240°C, ceea ce înseamnă că nu se arde în timpul coacerii sau al gătitului.
Ghee și avantajele sale:
- este o grăsime pură, cu gust de unt
- se produce din laptele vacilor care pasc liber în ferme ecologice BIO
- este fabricată fără arome și alți aditivi
- are un punct de ardere ridicat
- este potrivită pentru gătit și copt conform rețetelor fitness
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoarea energetică | 3693 kJ / 882 kcal |
Grăsimi | 99 g |
din care acizi grași saturați | 65 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Avertisment
Depozitați într-un recipient închis într-un loc uscat și întunecat timp de cel mult 12 luni. Păstrați la o temperatură de până la 20°C, puteţi păstra ghee şi în afara frigiderului.