Ulei BIO de avocado - o sursă delicoasă de acizi grași și vitamine A, D și E
Uleiul BIO de avocado este un ulei de calitate organică, cu un conținut ridicat de acizi grași nesaturați. Acesta este obținut din avocado complet copt, care este măcinat cu apă rece sterilă și apoi separat. Uleiul are o culoare verde puternică și păstrează calitatea alimentului brut prin extragerea sa la o temperatură maximă de 40°C. Uleiul de avocado este excelent pentru prăjirea cărnii, a peștelui sau a legumelor. Pe lângă acizii grași, acesta conține și vitamine A, D și E. Produsul poate fi utilizat în bucătărie, însă va fi extrem de util și ca produs de îngrijire a pielii. Dacă sunteți fan al gustului de avocado, îmbogățiți-vă bucătăria cu acest ulei original.
Uleiul BIO de avocado și beneficiile sale
- este o sursă de acizi grași nesaturați
- conține și vitaminele A, D și E
- are o culoare distinctivă și un gust minunat
- este potrivit și ca produs de îngrjire a pielii
Ingrediente
100% ulei BIO de avocado
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
din care acizi grași saturați | 22.7 g |
din care acizi grași mononesaturați | 64.9 g |
din care acizi grași polinesaturați | 12.4 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Atenție
Păstrați produsul într-un loc întunecat la o temperatură de până la 22°C. Odată deschis, consumați-l în termen de 3 luni.