Uleiul de cocos virgin BIO - ulei de calitate potrivit atât în bucătărie, cât și în îngrijirea pielii și a părului
Uleiul de cocos virgin BIO este cu adevărat un ulei excepțional datorită gustului, calității și conținutului său de nutrienți. Acesta este produs din nuci din Sri Lanka și Filipine, ce provin din culturi organice și este o sursă excelentă de acizi grași saturați cu lanț mediu (MCT). Acidul lauric are în componența sa aproape jumătate din acizii grași din uleiul de nucă de cocos, iar prezența acestui acid poate fi găsită și în laptele matern. Uleiul este solid la temperaturi de până la 24°C. Datorită conținutului de grăsimi saturate, uleiul este stabil termic și previne formarea de acizi grași de tip trans în timpul prăjirii sau a coacerii. Pe lângă utilitatea sa în bucătărie, uleiul de cocos este util și în îngrijirea pielii și a părului. Savurați un ulei de cocos de calitate premium!
Uleiul de cocos virgin BIO și beneficiile sale
- este un ulei de cocos virgin BIO
- conține acid lauric
- este în stare solidă la temperaturi de până la 24°C
- potrivit pentru gătit, copt și prăjit
- este minunat pentru îngrijirea pielii și a părului
Ingrediente
100% ulei de cocos BIO
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
din care acizi grași saturați | 92 g |
din care acizi grași mononesaturați | 6.5 g |
din care acizi grași polinesaturați | 1.5 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Atenție
Depozitați produsul într-un loc întunecat la temperaturi de până la 22°C. Odată deschis produsul, consumați-l în termen de 3 luni.