BIO Uleiul din sâmburi de caise este un ulei presat la rece, de cea mai înaltă calitate biologică și căruia niciun expert gastronomic nu îi poate rezista
BIO Uleiul din sâmburi de caise este un ulei presat la rece obținut din sâmburi de caise de cea mai înaltă calitate. Datorită modului atent de preparare a uleiului, caisele își păstrează toate ingredientele prețioase și gustul caracteristic. Produsul conține o cantitate mare de acizi grași mononesaturați și până la 27 g de acizi grași omega-6 la 100 g de ulei. Uleiul este ideal pentru pregătirea unor sosuri dulci sau deserturi, precum panna cotta. Însă, are un punct de aprindere scăzut, astfel că nu poate fi încălzit la temperaturi înalte. Pe lângă faptul că este folosit la gătit, îl puteți include și printre cosmeticele pentru îngrijirea pielii.
Bio Ulei din sâmburi de caise și beneficiile oferite
- ulei presat la rece, de calitate organică
- conține o cantitate mare de grăsimi sănătoase
- ideal pentru prepararea de sosuri și deserturi
- poate fi folosit la îngrijirea pielii
Ingrediente
100% ulei din semințe de caise BIO.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
din care acizi grași saturați | 4,6 g |
din care acizi grași mononesaturați | 68 g |
din care acizi grași polinesaturați | 27,4 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Atenție
A se depozita la loc întunecos, la o temperatură de maxim 22° C. După deschiderea recipientului, folosiți produsul în termen de 3 luni.