Drojdia de bere - o sursă excelentă de vitamine B, minerale și proteine
Drojdia de bere este o sursă de proteine, vitamine B, fier și potasiu sub formă de pulbere. Drojdia este obținută prin cultura de drojdie Saccharomyces cerevisiae în cadrul producției de bere. Drojdia este separată de bere după fermentare, iar apoi este uscată și dezumidificată. Este o sursă de potasiu, care este necesar pentru funcționarea optimă a mușchilor și a sistemului nervos și menținerea unei tensiuni arteriale corespunzătoare. Fierul este util pentru funcția imunitară, transportul oxigenului, reducerea senzației de oboseală și epuizare, ca și pentru producerea de globule roșii. Calciul contribuie la funcționarea corectă a mușchilor și enzimelor digestive, susține neurotransmisia, coagularea sanguină și metabolismul. Chiar și o singură administrare conține până la 7 g de proteine, iar acestea sunt benefice pentru menținerea masei musculare și a sănătății oaselor. Prin folosirea drojdiei de bere, veți asigura substanțe nutritive importante pentru sănătatea organismului dvs.
Drojdia de bere și beneficiile oferite
- conține vitamine, minerale și proteine
- este o sursă excelentă de vitamine B
- o doză conține 7 g de proteine
- susține imunitatea, dar și menținerea și funcționarea mușchilor
- contribuie la funcționarea enzimelor digestive
Ingrediente
Drojdie de bere (uscată, inactivă).
Sugestie de folosire
Luați 2 linguri pe zi, adăugați-le în lapte, cereale sau suc. Le puteți adăuga și la rețete de mâncare gătită și coaptă, pentru îmbunătățirea conținutului de substanțe nutritive.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 1 administrare (2 linguri - 16 g) |
---|---|
Calorii | 60 kcal |
Grăsime | 0,5 g |
din care saturată | 0 g |
din care grăsimi trans | 0 g |
Colesterol | 0 mg |
Sodiu | 10 mg |
Carbohidrat | 7 g |
din care fibre | 5 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 7 g |
Vitamina D | 0 mcg |
Calciu | 46 mg |
Fier | 2 mg |
Potasiu | 291 mg |
Atenție
Acest produs conține grâu. Drojdia de bere se obține din orz și grâu. Nu este obținută din soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau fructe cu coaja tare. Este produsă într-o fabrică în care se implementează bună practică de producție și în care se prelucrează și alte ingrediente care conțin acești alergeni. În cazul acestui produs, poate apărea decolorarea naturală a capsulelor. După deschidere, depozitați la loc răcoros și uscat.