Enzima nattokinaza - o enzimă excepțională din soia fermentată
Nattokinaza conține o enzimă naturală obținută din preparatul tradițional japonez Nattō, care este similar cu brânza. Acest preparat reprezintă boabe de soia fierte și fermentate de Bacillus subtilis. În organism, enzimele sunt „acceleratoare” ale reacțiilor chimice. Acestea sunt prezente în organism în timpul digestiei, în cadrul sistemului respirator și nervos, dar și în alte procese din organism. Se presupune că această delicatesă tradițională ar putea contribui la longevitatea poporului japonez. Acest produs conține 100 mg de nattokinaza per porție.
Enzima nattokinaza și beneficiile sale
- conține 100 mg de enzima nattokinaza per porție
- este produsă din boabe de soia fermentate
- este sub formă practică de capsule
Mod de administrare
Luați 1 capsulă pe zi.
Ingrediente
Inulină, capsulă de hipromeloză, enzimă nattokinază (extract de soia fermentat) (20.000 FU / g), agent anti-aglomerare (stearat de magneziu).
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 1 capsulă |
---|---|
Enzima nattokinaza | 100 mg (2000 FU) |
Atenție
Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se feri de lumina directă a soarelui și a se păstra într-un loc uscat, la o temperatură ce nu depășește 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Alergeni: Alergenii sunt evidențiați cu caractere aldine în lista de ingrediente a produsului.