Extract de iod din alge kelp 325 mcg - o sursă naturală de iod care favorizează funcționarea normală a glandei tiroide
Extractul de iod din alge kelp 325 mcg este obținut din alge marine, care se găsesc de obicei pe fundul oceanului și sunt excepționale pentru conținutul ridicat de iod natural. Un aport suficient de iod favorizează funcționarea normală a glandei tiroide, producția hormonilor acesteia și, de asemenea, susține metabolismul normal al energiei și sistemul nervos, important pentru funcționarea normală a tuturor organelor din corp.
Datorită proprietăților ce favorizează sănătatea, alga kelp este o parte tradițională apreciată a bucătăriei japoneze, chineze sau coreene. Dacă doriți să beneficiați de efectele pozitive ale acestei plante cu conținut ridicat de iod, nu trebuie neapărat să adăugați alge marine în dietă, dar le puteți lua ușor sub formă practică de capsule vegetale.
Extractul de iod din alge kelp 325 mcg și beneficiile sale
- extract de alge marine sub formă de capsule vegetale
- conține 325 mcg de iod într-o capsulă
- favorizează funcționarea glandei tiroide
- susține producția hormonilor tiroidieni
- favorizează un sistem nervos sănătos
- susține funcționarea normală a metabolismului
- ajută la menținerea sănătății pielii
- recomandat veganilor
Ingrediente
Celuloză pulbere, celuloză (capsule), acid stearic (sursă vegetală) și siliciu
Mod de administrare
Se ia 1 capsulă zilnic în timpul mesei.
Tabelul valorilor nutriționale
Valori nutriționale | 1 doză (4 capsule) |
---|---|
Iod (din alge Kelp organice) | 325 mcg |
Atenție
Produsul este conceput pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, urmați un tratament medicamentos (în special tratament pentru tiroidă) sau aveți o problemă medicală (în special tulburări tiroidiene). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. La acest produs pot apărea variații naturale de culoare. După deschidere, a se păstra la loc uscat și răcoros.
Atenționare alergeni: Nu este obținut din drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee și fructe oleaginoase. Produs într-o unitate GMP care procesează alte materiale ce conțin acești alergeni.