Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Trufele proaspete conservate in ulei ii dau acestui preparat aroma puternica care este adesea descrisa ca avand gust de nuci, de ciuperci, de lemn si chiar putin de ciocolata. Aceste trufe negre tocate in ulei vor da savoare oricarui fel de mancare gourmet. Se utilizeaza pentru a aroma preparatele pe baza de peste, carne sau oua, si totodata pot fi utilizate in prepararea sosurilor pentru paste sau salate. Trufele au fost dovedite stiintific benefice in reducerea colesterolui, controlul glicemiei, protejarea ficatul, reducerea inflamatiei din corp si combaterea infectiilor bacteriene. Ingrediente: Trufe negre 80%, ulei vegetal de floarea soarelui Tara de origine: Romania Indicatii: Se pastreaza in loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider. Gramaj: +/- 40 gr.
Nici o postare găsită