Cosul este gol
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: radacini de brusture, frunze de dud, teci de fasole, frunze de afin, radacini de cicoare, frunze de stevie dulce, frunze de urzica vie, radacini de gentiana recunoscute in literatura de specialitate pentru actiunile lor hipoglicemiante, diuretice, carminative, de stimulare a functiilor hepatice si renale. Utilizari traditionale: Adjuvant pentru diabetici si obezi.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste un plic se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Nici o postare găsită